Monday, August 24, 2009

Jõustiku mm

Kergejõustiku MM on möödas. Spordipeded uluvad ja halavad, et edasi saab ainult eurospordi pealt kolfi vaadata. Kanter sai ka üsna haleda luti ja nutab kodus patja. (Kuigi Kanter on üks väheseid sportlasi, kellest saab lugu pidada). Ülejäänud kaader oli MMil üsna null, ainukesena hüppas millimeetri üle oma varju see kümbivõistleja. Eks see jõustik olegi tänapäeval rohkem neegrite tripp, valgel mehel ei maksa nina sisse toppida. Valge mees võiks tööd teha, eriti praegusel raskel ajal. Las rahvale väljakul ja rajal tola tegemine jääb mustsõstrapoistele.

Kossupoisid said ka üsna haledalt vastu tatti ja eks sinna mudasse jäädaksegi. Ja ma saan neist väga hästi aru ka - milleks trenni teha, kui saab tina panna ja naisi hööveldada.

Brasiilia-mängus ka natuke pettusin. Oleks pidanud mõnel kohvipoisil jalaluu pooleks lööma, vot siis oleks alles feimi saanud. Kui ikka mõnel Euroopa tippklubi sajamiljonilisel tippründajal pool hooaega jalg pilbasteks on, siis teataks Eestit ka maailmas palju paremini. Lasti jälle hea võimalus käest!

1 comment:

Balzac said...

Justnii.... Ma kulsin et Mati Nuude oli ka omal ajal kõva spordimees olnud, tõstmises... või nikkumises ma nüüd täpselt ei tea, aga üks õige eesti spordimees on andrus värndias, kaks meetrit oda selja taha visata on sama kerge kui rõdult alla sittuda, ehk võtab hirmuhigi otsaette aga seda paremini adrenaliin munnis jookseb kui noori tibisid saaks nühkida. minule näiteks ajab hirmuhigi otsaette siis kui andrus värd räägib, suu lahti teeb. kuidas sa nüüd ütlesidki? SEE EI OLE ELU, SEE ON PASK.