Thursday, September 18, 2008

Haledad lutid

Eesti mehed said vutis 0:7 lutti. Kossus ootab ees mudaliiga. Ai-ai-ai, karjuvad spordipeded ja spordionajad pulleritsud ja rilleputsid. Küll on kahju. Mehed teenivad miljoneid, aga väljakul on pasad mis pasad.

Miks on nii, et erinevates maailma (majanduse, konkurentsi, inimarengu jne) edetabelites on Eesti üsnagi viisakal kohal, aga näiteks vutis ja kossus kuskil põhjas? Mehed - jumal tänatud et see nii on. Oleks vastupidi, oleks asi karu perses. Siis me oleks Aafrika.

Mida see loeb, et Eesti on FIFA edetabelis teises sajas? See on sama oluline, mitmendad on maailma reitingus Eesti klounid, köielkõndijad või pimedad pederastid kirimales. Palagani edetabelid on nonsens.

Ja nüüd kõige hullem - selleks, et me nõnda pasad poleks, arvavad mõned mehed, peaksime hakkama kilo kaupa neegreid sisse ostma, kodustama, et lätakatele kossus ära teha. Anda kodukondsus ainult selle pärast, et kellelegi spordis pähe teha! Nalja teete või?? Tõsta raha ja neegritega meie rahvuslikku uhkust?? Miks?

Minu pärast saagu Eesti vutis 20:0 vastu tatti. Või mängigu kossu võrdselt liivlastega. Muidu varsti ma tõesti enam ei tea, kes on omad ja kes mitte. Türklased on juba Saksamaa ja põhja-aafriklased Prantsusmaa poolt.

1 comment:

Kristo said...

Mille kuradi pärast on see blogi soiku jäänud? Ootan uusi kirjutisi!